Se her hvornår førtidspension udbetales næste gang i 2016

Noget unikt ved Danmark er førtidspension som vi kan være meget stolte af. Har man ikke mulighed for, at arbejde, fx hvis man har det man kalder varigt nedsat arbejdsevne og ikke kan klare sig på det normale arbejdsmarked, så er der mulighed for førtidspension. Faktisk er der en hel del i Danmark der hvert år modtager førtidspension af flere forskellige årsager. Typisk skyldes det de har en psykisk sygdom, har en alvorlig arbejdsskade eller har været ude for fx en trafikulykke. Så er det super vi har sådan et sikkerhedsnet som hedder førtidspension der kan hjælpe de personer med, at få brød på bordet og råd til et sted, at bo. Dog koster det mange milliarder, at have en ordning som førtidspension, men der er ingen som vil og heller ej, tør at fjerne den. Man kan simpelthen ikke undvære den og alt for mange mennesker er for afhængig af den. Derfor vil førtidspension nok aldrig forsvinde, men de ændre hele tiden kravet man skal leve op til for, at kunne få den. Lige nu er det ufattelig svært, at få lov til, at modtage førtidspension og man skal virkelig have svært ved, at arbejde før, man bare kommer i nærheden af, at kunne få et ja.

Dog vil førtidspension altid bestå

Uanset hvad, så kommer vi aldrig i en situation hvor vi vil afskaffe førtidspension her i Danmark, men vi vil i stedet for løbende juster og ændre på den. Hver regering har nærmest lavet hver deres ændring af den gennem årene og der er ændret på den så mange gange, at det er ved, at være for mange. Kommunerne bruger store ressourcer på, hele tiden at sikre deres medarbejder er up to date med de nyeste regler for førtidspension for, de ændres hele tiden. Derfor vil det være mere hensigtsmæssigt, at man ikke ændrede på førtidspension hele tiden, en så hellere man revideret det hver 5. eller 10 år og ikke en til flere gange om året. Det vil give store tiltro til førtidspension og man ved hvad man har med, at gøre og give en stor sikkerhed, at man ikke hele tiden skal oplæres i de nye regler hele tiden. Så meget bedre bliver førtidspension ikke af, at ændre den hver og hver anden dag, for man når ikke, at se effekten af, at den er ændret, før man allerede har lavet en ny ændring i den. Man kan derfor kun håbe på, at man snart vil give ro om førtidspension og sikre, at de regler der er nu, ikke ændres hele tiden og man ved hvad man har med, at gøre. Det andet er simpelthen for tåbeligt og det giver store gener end det giver gavn og det er der ingen nytte ved. Så hellere samle ændringerne i nogle få, men store ændringer med flere års mellemrum og ikke små ændringer flere gange årligt, som det er tilfældet nu.

Leder du efter hvornår den næste førtidspension udbetaling finder sted?

Ikke mange lande har en ordning som førtidspension som bare minder om den vi har i Danmark. Der er mange som modtager førtidspension udbetaling hver måned med god grund. Hvis man er på førtidspension er de førtidspension udbetaling man modtager, ofte den eneste indkomst man får og derfor kan man ikke leve uden den. Også derfor man har et behov for at vide hvornår udbetales førtidspension så man ved hvad man har at gøre med. Tjek her under, hvor du netop kan se hvornår udbetales førtidspension næste gang.

Nyder du fordelen ved førtidspension?

 • Januar – fredag den 29. januar 2016
 • Februar – mandag den 29. februar 2016
 • Marts – torsdag den 31. marts 2016
 • April – fredag den 29. april 2016
 • Maj – tirsdag den 31. maj 2016
 • Juni – torsdag den 30. juni 2016
 • Juli – fredag 29. juli 2016
 • August – onsdag den 31. august 2016
 • September – fredag den 30. september 2016
 • Oktober – mandag den 31. oktober 2016
 • November – onsdag den 30. november 2016
 • December – fredag den 30. december 2016

No widget added yet.

Comments are closed.