Læs her under hvornår din revalidering vil blive udbetalt i år 2016

Før tiden blev revalidering brugt meget af kommunerne i Danmark. Ordningen var genial og en måde, at omskole personer der fx havde fået en arbejdsskade, så du kunne varetage et andet arbejde i stedet for og dermed forsøge sig selv. Derfor blev revalidering i mange år brugt i stor stil og med stor succes. Mange mennesker fik en ny uddannelse og dermed kunne tjene deres egne penge og betale skat, i stedet for, at modtage kontanthjælp eller andre offentlige ydelser. Faktisk er og bliver revalidering en rigtig god forretning for staten og derfor har man stadig revalidering og man har på ingen måde tænk sig, at afskaffe den. Med tiden har man dog justeret måden man bruger revalidering flere gange, men aldrig afskaffet den. Forskellige regeringer har dog ændret og pillet i den og nu ligner den slet ikke den revalidering der var, da man indførte den første gang. Selv om det stadig er en god ting man har den, er den ikke lige så god som den var før i tiden. På nogle punkter er den lidt amputeret og ikke lige så effektiv som man gerne ville have, den skulle være.

Velfærd og revalidering går hånd i hånd

Hvis man snakker om velfærd og Danmark, så er revalidering et klassisk eksempel på velfærd sin bedste form. Nærmest ingen andre lande har noget der bare ligner eller kommer bærheden af revalidering for, man er ofte bare overladt til sig selv. Sådan er det slet ikke i Danmark, hvor man ikke er overladt til sig selv, men hvor staten hjælper der hvor der er behov for det. Så man skal ikke gå sulten i seng og man kan få tag over hoved. Derfor benytter man stadig revalidering og derfor man heller ikke afskaffer den. Dog justere man den over tid, men det, at afskaffe den er helt utænkeligt. Man kunne godt finde på, at give det et nyt navn og ændre i måden det administreres på og bruges på, men det er noget helt andet. Mange i Danmark kender sikkert en eller flere der selv har været på revalidering. For revalidering er og bliver meget udbredt og bruges i meget store omfang i hele Danmark. Bare det, at man kan få penge af staten, så man kan tage en ny uddannelse hvis man fx har fået en arbejdsskade, så man igen kan forsøge sig selv, er en rigtig god tanke og noget flere andre lande burde efterligne. Man kan dog ikke, sige, at revalidering er perfekt for der er intet der er perfekt, men det fungere virkelig godt. Derfor bør man udbrede der mere og i Danmark bør man også bruge det mere end man allerede gør i forvejen. Der giver personer en hel ny chance, som de helt sikkert fortjener, at få. Jo flere man giver en chance med revalidering jo flere vil lykkes, at forsøge sig selv.

Vil du gerne vide mere om næste revalidering udbetaling?

Der er ikke så mange længere som modtager revalidering og derfor ikke så mange som får en månedlig revalidering udbetaling fra deres kommune. Man skal derfor heller ikke forvente, at man vil beholde revalidering ordningen mange år endnu, da den sikker nok udfases. Dog er der nogle der stadig modtager revalidering udbetaling og de datoer de sker, kan du tjekke her under. Der har vi en liste over alle revalidering udbetaling i 2016.

Hvad er revalidering for en størrelse i år 2016

 • Januar – fredag den 29. januar 2016
 • Februar – mandag den 29. februar 2016
 • Marts – torsdag den 31. marts 2016
 • April – fredag den 29. april 2016
 • Maj – tirsdag den 31. maj 2016
 • Juni – torsdag den 30. juni 2016
 • Juli – fredag 29. juli 2016
 • August – onsdag den 31. august 2016
 • September – fredag den 30. september 2016
 • Oktober – mandag den 31. oktober 2016
 • November – onsdag den 30. november 2016
 • December – fredag den 30. december 2016

No widget added yet.

Comments are closed.