Her er de datoer for sygedagpenge udbetalinger du skal bruge i 2016

Det kan nogle gange være en videnskab om hvornår, man får sygedagpenge da det ikke er nemt, at finde ret meget omkring det. Heldigvis så har vi lavet denne her hjemmeside, der kan hjælpe dig med, at finde ud af det. Derfor kan du her på siden læse hvilke dage du senest kan forvente, at sygedagpenge kommer ind på din konto. Vi kan desværre ikke sige det helt nøjagtig, da det kommer an på den a-kasse du har, da ikke alle a-kasser udbetaler sygedagpenge samme dag. Dog kan du være sikker på, at de datoer vi har her på denne her hjemmesiden, er den senest mulige dag, at netop sygedagpenge står til udbetaling hos alle a-kasser i Danmark. Skal du vide den helt nøjagtige dag, så kontant dem og spørg efter det. Du kan desuden her på vores website, tilmelde dig nyhedsbrevet og få en email hver gang, at der skal udbetales sygedagpenge, så du altid ved det og er klar, når de er udbetalt. Det er en service vi tilbyder gratis hos os. Vi arbejder på hele tiden, at gøre denne her hjemmeside bedre og optimere den, så du altid synes den er nemt, at bruge og ikke mindst er hurtigt. Der er intet være, end langsomme hjemmesider og dårlige hjemmesider, så det gør vi alt for, at undgå denne her er.

Vi har alle de oplysninger du skal bruge om sygedagpenge

Lige meget hvad, så kan vi hjælpe dig med alle oplysninger om sygedagpenge hos os, hvad angår hvilken dag, at dine sygedagpenge senest vil blive udbetalt. Her er vi nemlig eksperter. Dog tilbyder vi ikke personlig hjælp og hjælp over email eller telefon, da her skal du kontakte din a-kasse, da de kan rådgive dig meget bedre end vi kan. Desuden har din a-kasse nogle IT systemer de kan finde info omkring sygedagpenge og hvad dine sagsakter siger, som vi ikke har adgang til og må heller ikke, få adgang til. Modtog en email hver måned fra os og tilmeld dig nyhedsbrevet og vi skriver til dig, når sygedagpenge udbetales igen, hvilket er en service vi netop har, som rigtig mange er glade for og bruger jævnligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, hvis du ikke længere har behov for det. Husk, at tjekke sygedagpenge datoerne ud hos os, så du altid har den sidste nye viden. Det kan nemlig meget godt betale sig, at du har det hvis du modtager sygedagpenge. Så find de informationer hos os og vær forberedt og velinformeret.

Er du også i tvivl om næste sygedagpenge udbetaling? Så tjek den her!

En masse mennesker er meget afhængig af deres sygedagpenge udbetaling, da de af en eller flere årsager ikke kan arbejde i øjeblikket. Uden den sygedagpengeudbetaling vil deres økonomi ikke hænge sammen og de vil ikke have nogle penge at leve af. Men hvornår udbetales sygedagpenge? De datoer afhænger af din Akasse, men de datoer for hvornår udbetales sygedagpenge er de senest mulige datoer. Hver akasse køre deres egen måde at lave sygedagpengeudbetaling. Men spørg evt. din akasse for de kan sige den præcise dato der fortages sygedagpenge udbetaling.

Hvornår er det lige man får udbetalt sygedagpenge?

 • Dette er senest mulige udbetaling og afhænger af den enkelte a-kasse
 • Januar – fredag den 29. januar 2016
 • Februar – mandag den 29. februar 2016
 • Marts – torsdag den 31. marts 2016
 • April – fredag den 29. april 2016
 • Maj – tirsdag den 31. maj 2016
 • Juni – torsdag den 30. juni 2016
 • Juli – fredag 29. juli 2016
 • August – onsdag den 31. august 2016
 • September – fredag den 30. september 2016
 • Oktober – mandag den 31. oktober 2016
 • November – onsdag den 30. november 2016
 • December – fredag den 30. december 2016

No widget added yet.

Comments are closed.